معرفی غذاهای تایلند

معرفی غذای تایلندی پد تایلندی ( Pad Thai )

پد تایی یا پد تایلندی همان پاستا یا رشته های نودلی است که به روش تایلندی ها پخته و سرخ می شوند، این غذایی است که از تایلند در تمام جهان شناخته شده و به نوعی می توان گفت غذایِ بین المللی تایلند می باشد.

برای تهیه ی این غذا، نودل ها را به وسیله ی پلو پزهای داغ خوب می پزند و آبکش و بعد سرخ می کنند، از دیگر موادی که در تهیه ی این غذا استفاده می گردد لوبیا، پیاز، تخم مرغ، پودر فلفل و بادام زمینی، میگو به همراه سس مخصوص غذاهای دریایی است که عطر و طعمی جالب دارد و کاملا هر بیننده ای را جذب خود می کند.

برخی عقیده دارند که نودل ها در این غذا باید تقریبا به مرز سوختن برسند و سریع سرو شوند، پد تایی ظاهری زیبا و تحریک کننده دارد و به خوبی توجه بیننده را به خود جلب می نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن