معرفی غذاهای تایلند

معرفی غذای تایلندی گائنگ دائنگ ( Gaeng Daeng )

گائنگ دائنگ که به کاریِ قرمز هم مشهور است نوعی غذای آبکی اما خوشمزه است، در این غذا از گوشت های لقمه ای تازه استفاده می شود که همین علتی است برای تفاوت طعم این غذا با خوراک های تایلندی دیگر.

برای درست کردن این خوراک خوشمزه خمیر کاریِ قرمز را با شیرِ نارگیل که در آب پاش ریخته اند خیس و طعم دار می کنند، مزه ی خمیر کاریِ قرمز و گوشت، آن قدر جذاب است که شک و تردید را در انتخاب آن از بین می برد، این غذا تقریبا شیرین است و به طرز عجیبی با خوردن آن، زبان حس سوزن سوزن شدن می گیرد.آشپزان عقیده دارند این غذا باید با عشق و ظرافت تمام پخته شود تا طعم اصلیش را بگیرد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن