معرفی غذاهای تایلند

معرفی غذای تایلندی تام خا گای ( Tom Kha Gai )

این بار با یک معجون خوش بو و پر طرفدار تایلند رو به رو می شویم، این غذا یکی از غذاهایی است که آن قدر طعمی عجیب دارد که شاید تا به حال مزه ای مانند آن نچشیده باشید، این غذا در واقع سوپ مرغ است که با شیرِ نارگیل پخته می شود.

ساقه ی سنبل هندی که در آن به کار می رود یکی از دلایل خوش طعمی آن است، در این غذا، فلفل تند و آتشین، مرغ های نواری خرد شده، موسیر و کوشنه، همه و همه با شیرِ نارگیل مخلوط می شوند و طعمی به یاد ماندنی خلق می کنند که بدون شک در خاطرات جاویدان می ماند.

این غذا، سوپی است کِرم مانند با مزه ی تند و آتشین اما نرم و دوست داشتنی، که با فلفل های قرمز و برگ های کرفس، سرو و تزئین می گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن