معرفی غذاهای تایلند

معرفی غذای تایلندی تام یام گونگ ( Tom Yum Goong )

آشنایی با آداب غذایی تایلند

یکی از شاخصه های مهم غذائی کشور تایلند توجه به جزئیات و استفاده از مواد غذایی تازه است به همین دلیل با دیدن و چشیدن غذاهای آن ها می توان با بخش اعظمی از فرهنگشان آشنا شد. رنگین بودن غذا نقش مهمی در انتخاب غذا و مواد آن ها دارد، داشتن عطر و بوی خاص هم از دیگر نکاتی است که آشپزان تایلندی برایشان حائز اهمیت می باشد.

از دیگر نکاتی که ساکنان تایلند به آن علاقه دارند استفاده ی زیاد از ادویه جات می باشد، به سختی می توان غذا یا خوراکی در تایلند پیدا کرد که غرق در فلفل نباشد، علاوه بر استفاده ی زیاد آن ها از فلفل در بیشتر غذاهایشان هم از ماهی، میگو، صدف و خرچنگ استفاده می کنند و علاقه ی زیادی به خوراکی های دریایی دارند.

آن ها اعتقاد دارند که باید در یک غذا طعم های مختلفی مثل شوری، ترشی، شیرینی و تندی احساس شود به همین دلیل از روش های پخت گوناگون و مواد طبیعی زیادی بهره می جویند تا به هدفشان برسند به همین دلیل شاید خوراک هایشان باب میل مردم کشورهای دیگر نباشد، به طور کلی تایلندی ها از طعم های پیچیده و ترکیبی لذت می برند.

تام یام گونگ Tom Yum Goong

تام یام گونگ Tom Yum Goong ) یک سوپ تند میگو است و به جرات می توان گفت عطری تایلندی و ناب دارد، ادویه جات استفاده شده در این سوپ محشر اند، عطر سنبل هندی، فلفل، کوشنه، برگ های خشک شده ی مختلف، موسیر و آب آهک دار، همه و همه از این غذا به مشام می رسند.

از مواد اصلی استفاده شده در این غذا میگو و قارچ است که با سسِ مخصوصِ ماهی، طعم دار می شوند و مزه ی تند و ترشش فریاد می زند که غذایی تایلندی است، تام یام گونگ را می توان در هر وعده ی غذایی استفاده کرد، صبح، ظهر یا شب، فرقی ندارد، اگر از طرفداران سوپ هستید این غذا را از دست ندهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن